Tre in och en ut

Stoke har lånat in Scott Hogan från Aston Villa. Hogan är en 27-årig anfallare som vräkte in mål för Rochester och Brentford innan han kom till Villa. Där har han inte varit lika framgångsrik. Förhoppningsvis kommer målkänslan tillbaka när han tar på sig Stoketröjan igen. Välkommen och lycka till!

Ryan Shawcross lär bli borta minst året ut och Stoke har tagit in amerikanska landslagsspelaren Cameron Carter-Vickers från Tottenham på lån. Cameron är en ung lovande back som tidigare varit utlånad till Ipswich, Sheffield United och nu senast Swansea. Kan bli ett bra tillskott till mittförsvaret. 

I sista stund fick Stoke också in det tionde nyförvärvet för säsongen, den offensiva mittfältaren Mark Duffy från Sheffield United.

Den som fick lämna Stoke den sista engelska transferdagen var Benik Afobe som lånas ut till Bristol City. 

Och sedan tidigare har Bojan Krkic och Saido Berahino båda lämnat klubben. Bojan kommer alltid att vara en del av ett av de bästa Stokelagen någonsin när han, Arnautovic och Shaqiri hade en kort period av storhet. Berahinos eftermäle är inte riktigt av samma kaliber,, Han bröt i alla fall sin evighetslånga måltorka hos Stoke. Synd på en sådan grundtalang att han inte kunde hålla ihop det som spelare.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.