Burnley-Stoke 1-0

Ja, efter den kanske väntade förlusten mot Leicester fanns det förhoppningar om att Stoke skulle studsa tillbaka mot Burnley. Men så blev tyvärr inte fallet. Stoke underpresterade och Burnley gjorde mål på sin målchans. Något som resulterade i en förlust till. 

Stoke fick inte alls till det. Framförallt under första halvlek skapade Stoke ett antal målchanser, men Arnautovic som hade två frilägen fick inte alls till det den här kvällen. Det är något som saknas i Stoke för tillfället. Spelet sitter inte, passningarna hittar inte hem och spelarna kanske försöker men ser ändå ganska håglösa ut.  Mest talande för matchen och Stoke var när Charlie Adam skulle slå en hörna, men snubblar innan han når fram till bollen. I fallet kommer han åt bollen som rullar in ett par decimeter på planen. Adam tar upp bollen med händerna och domaren blåser frispark för Burnley. 

Låt oss hoppas Mark Hughes kan hitta någon stabilitet i Stoke resten av säsongen. Lyckas han inte med det, är nog hans framtid som Stoketränare i fara.

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.