Avslutning säsongen 2012-13

Säsongen 12-13 är nu över för Stokes del och så också för supporterföreningen Swedish Stokies. Den fullständiga medlemsförteckningen för säsongen ser ni några inlägg ner. Vi utsåg i år vår första hedersmedlem i form av Sue Wainwright, ägare av vår stampub White Lion i Penkhull. Anledningen är helt enkelt att hon står ut med oss år efter år. Hedersmedlemsskapet delas ut trots att Sue är Port Vale-supporter och hon är nu och för all framtid medlem nr 4 i Swedish Stokies. Vi kan också glädjas över att vi fått in fler ungdomar och tjejer i föreningen än tidigare.

När förra säsongen drog igång var avsikten att en officiell supporteförening skulle bildas med allt vad det innebär. Detta har inte infriats och det tar jag på mig. Tråkigare bortförklaring finns väl inte men tiden har helt enkelt inte räckt till. Tack till Er som anmält Ert intresse för att hjälpa till med detta. Jag hoppas återkomma under nästkommande säsong för planerna finns i allra högsta grad fortfarande. Är det ytterligare någon annan som är intresserad av att jobba med föreningen, hör av Er till mig.

Föreningen har just nu 4228 kr i kassan. En del av kapitalet kommer att gå till inköp av priser till sponsorutlottningen. Resten överförs till nästkommande säsong där många har uttrycket önskemål om att anordna en gemensam resa till Stoke. Medlemsavgiften kommer i övrigt att gå till det vanliga, sponsringen som nästa säsong återigen  blir Marc Wilsons bortatröja (under förutsättningen att han är kvar i klubben), framtagande av medlemskorten och inköp av priser till sponsorutlottningen. Överskjutande del föreslår jag används i samband med medlemsresan om den blir av. Pengarna skulle exempelvis kunna gå till inköp av matchbiljetter för deltagarna på resan. Vi får givetvis återkomma om detta längre fram och kom gärna med tips, idéer eller synpunkter om detta.

Uppdateringarna på  bloggen har varit genomgående dålig under säsongens gång. Här avhandlas dock endast föreningens angelägenheter vilket gör att det under perioder inte händer särskilt mycket här. Har Ni åsikter så lämna gärna kommentarer här. Annars sker diskussionerna om allt som har med Stoke City FC att göra på Svenska Fans: http://www.svenskafans.com/england/stoke/forum.aspx

Avslutningsvis vill jag önska Er alla en glad sommar.

Henke

hcstoke@hotmail.com

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.