Medlemskap och sponsring 2012-13

Det har sedan förra inlägget i bloggen framkommit med all önskvärd tydlighet att Ni vill att Swedish Stokies fortsätter med sponsringen av Marc Wilsons matchtröja även kommande säsong. Jag har därför varit i kontakt med Stoke och nu är det klart detta inför nästa säsong. En faktura kommer komma till mig inom kort. Det är med andra ord dags att betala in medlemsavgiften inför nästa säsong. I år har jag tagit beslutet höja medlemsavgiften till 200 kr. Medlemsavgiften ska som tidigare täcka kostnader för sponsringen och medlemskort. Höjningen sker för att täcka eventuella extra utlägg i samband med bildandet av föreningen. Jag hoppas Ni har förståelse för detta.

Medlem i Swedish Stokies blir du genom att sätta in 200 kr på följande konto i Swedbank:

Clearingnummer 8105-9

kontonummer 924674073-3

Kontoinnehavare Henrik Claesson

Uppge namn vid inbetalningen.

Eftersom föreningen ännu inte är bildad och därmed inte en juridisk person går det inte att skapa ett konto i föreningens namn. Jag har därför öppnat ett eget separat konto där endast föreningens ekonomi kommer hanteras.

Inom kort kommer jag att ta kontakt med Er som på ett eller annat sätt anmält intresse av att vara med och bilda föreningen. Det är min förhoppning att vi kan ta fram förslag på stadgar och försöker få till ett årsmöte under våren då föreningen officiellt bildas. Därutöver hade det varit kul om vi hade kunnat arrangera en organiserad medlemsresa till Stoke, även den under våren.

Har Ni frågor så är det bara att skriva dom här eller skicka dom till hcstoke@hotmail.com.

Glad midsommar

HC

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.