Uppdatering Swedish Stokies – föreningsbildande och sponsring

Hej

Först och främst vill jag be om ursäkt för den skrala uppdateringen av bloggen den senaste tiden. Jobb, familj och resor har ställt till det. Ett par personer har anmält sitt intresse för att engagera sig i SS. Tack för hjälpen. Jag kommer ta kontakt med Er samtliga per mail för att få igång en diskussion om hur vi ska gå vidare och förhoppningsvis kan de flesta av oss att träffas för ett möte i framtiden. Geografin ställer ju till det en del men vi får jobba utifrån de förutsättningar som föreligger.

I övrigt så diskuterar jag för närvarande nästa års sponsring med Stoke City. Vi har ju sponsrat en spelares tröja under ett antal säsonger och jag har uppfattat detta som en positiv sak att lägga medlemspengar på. Jag ser det som omöjligt att vi ska få igång en föreningsaktivitet innan sommaren så jag kommer tacka ja till att sponsra Marc Wilsons tröja nästa säsong. Sen får föreningen i framtiden bestämma vad pengarna ska läggas på. Är det någon som inte vill att vi fortsätter med sponsringen så hör av Er till mig med förslag på vad vi ska göra istället. Svara antingen här eller på hcstoke@hotmail.com

Tips eller ideér i övrigt tas tacksamt emot.

 

1 Comment

  1. Underbart att Swedish Stokies fortsätter. Tycker absolut att vi skall fortsätta att sponsra Marc Wilsons tröja. En stor eloge till alla er som uppdaterar svenskafans hemsida, bloggar, forumet mm. Jag älskar att läsa det och engagemanget för the Potters förstärks. Ser fram emot att besöka en eller flera matcher under nästa säsong.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.