Klart med höstens medlemsresa

Swedish Stokies anordnar två medlemsresor per säsong, en på hösten och en på våren. Styrelsen har nu gjort klart med höstens resa och precis som förra säsongen så sträcker den sig över två matcher, även om det givetvis är ok att bara åka på en. Vi åker över till Stoke för matcherna mot Liverpool hemma onsdagen den 29 november och Swansea hemma lördagen den 2 december.

Swedish Stokies har ett samarbetsavtal med Tollgate Hotel (se länk nedan) och Tollgate blir också samlingshotell för den här resan. Det är givetvis ok att boka ett annat hotell om man föredrar det. Vid bokningar hos Tollgate gäller för resan följande.

Alla bokar sin egna vistelse hos Tollgate. Det är givetvis valfritt att välja om man vill se båda matcherna eller endast en.

Vid bokningen uppger man också om man vill ha taxi till och från flygplatsen. Tollgate sammanför sedan de medlemmar som kommer med samma flyg eller vid ungefär samma tidpunkt så att man får dela taxi med så många så möjligt i syfte att kostnaden per person ska hållas nere. En taxi från Manchester Airport eller Birmingham går på 50-60 pund. Stäm av priset med Tollgate när ni bokar samt uppge om Ni kan tänka Er att dela taxi med andra medlemmar.

Matchbiljett kan också med fördel bokas via Tollgate. Du får den vid incheckningen och den betalas sedan när man checkar ut. Vi hamnar oftast på huvudläktaren q-railing stand block 10 nere vid spelaringången. Det går givetvis bra att boka matchbiljett själv om man föredrar att sitta någon annanstans på arenan. Notera att våra två säsongsbiljetter på Boothen End kommer att lottas ut till resenärerna som är med på resan.

Ni kan alltså, förutom er egen flygresa, boka hotell, taxi och matchbiljett genom att endast skicka ett mail till Tollgate. Det gör Ni till sarah.martin@tollgate.co.uk

Avslutningsvis, notera att matcher kan flyttas. Detta gäller särskilt lördagsmatchen. Det kan därför vara bra att boka hemresan till måndagen för att minimera risken att matchen flyttas till söndagen. Det finns givetvis en liten risk att matchen flyttas till måndagen också. Den som vill vara helt säker bokar därför hemresan på tisdagen.

Har vi missat något viktigt? Har Ni frågor eller synpunkter i övrigt? Skicka då ett mail till info@swedishstokies.se

Löpande uppdatering gällande medlemsresan sker under hösten. Vi hoppas att få träffa många medlemmar i december.

Styrelsen för Swedish Stokies

Samarabetsavtal med Tollgate (gäller inte bara vid medlemsresorna utan samtliga resor som medlemmar i Swedish Stokies bokar via Tollgate)

Swedish Stokies är överens med Tollgate Hotel i Stoke

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.