Swedish Stokies supporterpresentation 23

Supporterpresentation nummer 23. Vi tar oss till Västergötland och till Sveriges regnigaste stad, där vi hittar Magnus Sjödahl.

 1. Namn och ålder: Magnus Sjödahl 59 år.
 2. Bostadsort: Sjömarken, Borås.
 3. Några rader om dig (yrke, intressen etc): Jag kallar mig diversearbetare. En socionomexamen i botten som följdes av närmare 30 år som egen företagare blandat med politiska uppdrag i alltifrån kommunala nämnder till en sejour som riksdagsledamot. Nu lärarvikarie och nämndeman i tingsrätten. Intresserad av fotboll, resor,motionslöpning och en massa annat!
 4. Varför håller du på Stoke City? Det började med Tipsextra på 70-talet. Jag sökte efter en motsvarighet till mitt svenska lag, Landskrona BoIS. Då fann jag Stoke: Randiga tröjor, underdogs som representerade en arbetarstad vilken inte var särdeles glamorös men där fotbollen betydde desto mer.  Och så var det att gå lite mot strömmen, vilket jag gärna gör. Det dröjde många år innan jag träffade någon som delade mina känslor för detta lag.
 5. Hur många Stokematcher har du sett? 1 live. Stoke – Leicester hösten 2017. Vinsten i reselotteriet!
 6. Vilken är den bästa Stokematchen du har sett (live/på TV)? Hoppar den frågan.
 7. Vilket är ditt bästa Stokeminne? Resan som jag vann hösten 2017. Den har jag beskrivit i min reseberättelse. Ett minne för livet! Länk till Magnus reseberättelse
 8. Har du några andra favoritlag? Landskrona BoIS i superettan och Ekets GoIF i div 5.
 9. Vilka är dina favoritspelare i dagens Stoke? Peter Crouch och Xherdan Shaqiri.
 10. Vilka är dina favoritspelare genom tiderna? Gordon Banks, Stanley Matthews.
 11. Hur ser din Stoke-drömelva genom tiderna ut? Väljer ut några som jag vill ska ingå:  Gordon Banks, Rory Delap, Xerdan Shaqiri, Geoff Hurst, Peter Crouch, Stanley Matthews, Jimmy Greenhoff.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.