Swedish Stokies supporterpresentation 15

Ny helg, ny supporterpresentation. I Spånga hittar vi ännu en supporter från det “yngre gardet”: Alexander Ragnarsson.

 1. Namn och ålder: Alexander Ragnarsson, 19 år.
 2. Bostadsort: Spånga i Stockholm.
 3. Några rader om dig (yrke, intressen etc): Jobbar som fotbollskonsulent/kansli på Sundbybergs IK, fritiden går åt till kompisar, familj samt vara tränare i Sundbybergs IK´s damjuniorer.
 4. Varför håller du på Stoke City? Men min far har varit Stokesupporter sen långt tillbaka i tiden så när jag blev äldre så gick jag in på samma intresse som min far och tittade på Stoke när de sändes på tv (vilket ej var ofta) med min far. Började följa laget mer och mer sedan har jag varit låst sedan dess till klubben. 
 5. Hur många Stokematcher har du sett? Jag har sett 8 matcher live, 6 matcher på hemmaplan sedan varit på Upton Park (Boleyn Ground) och White Hart Lane.
 6. Vilken är den bästa Stokematchen du har sett (live/på TV)? Stoke – Liverpool! Sista matchen på säsongen men också Steven Gerrards sista match någonsin i Premier League. Matchen slutade 6-1 till Stoke och vi var helt överlägsna. Värt att nämna är att när det stod 5-0 till Stoke sent i andra halvlek så fick Gerrard ett friläge och det var som om Stokeförsvaret slutade springa och lät han göra mål. MEN det fina med hela händelsen var att när Gerrard gjorde mål så applåderade hela arenan åt honom, fin gest från oss vad han gjort för England och vilken legend han faktiskt är.
 7. Vilket är ditt bästa Stokeminne? Måste vara den första matchen som jag såg på Britannia Stadium (Bet 365 Stadium) mot Middlesbrough 21 mars 2011. En viktig match då båda lagen låg taskigt till i tabellen och båda behövde en vinst. I cirka 85 minuten så får vi ett inkast på offensiv planhalva och Rory Delap tar det så klart som når Ryan Shawcross huvud och den skarvas in. Den ljudförändring var mäktig och en stor lättnad över hela arenan. Att tillägga är att både Tuncay och Huth spelade då i Middlesbrough och gjorde en riktigt bra match, bra värvningar från oss när de åkte ner när säsongen var över.
 8. Har du några andra favoritlag? AIK och Sundbybergs IK.
 9. Vilka är dina favoritspelare i dagens Stoke? Jack Butland, Xherdan Shaqiri och framtidshoppet Ramadan Sobhi.
 10. Vilka är dina favoritspelare genom tiderna? Gordon Banks, Ricardo Fuller och Abdoulaye Faye.
 11. Hur ser din Stoke-drömelva genom tiderna ut? Eftersom jag är väldigt ung fortfarande så tar jag de som gett mig mest avtryck och det jag hört. Så mer nutidsdrömelva med inslag av äldre.
  Gordon Banks – Danny Higginbotham,  Abdoulaye Faye,  Andy Griffin,  Andy Wilkinson – Liam Lawrence,  Steven Nzonzi,  Jonathan Walters,  Sir Stanley Matthews – Peter Crouch,  Ricardo Fuller
Dela det här:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.