Swedish Stokies medlemsresa påsken 2022

UPPDATERAD 22-03-22

Äntligen är det dags! Här kommer en inbjudan till Swedish Stokies första medlemsresa sedan november 2019!

Som vi tidigare flaggat för kommer vårens medlemsresa att äga rum under påsken. Påsken i England är av tradition en helg med mycket fotboll. Vi kommer att se Stoke City vs Bristol City på långfredagen och åka till Ewood Park på annandagen för att se Blackburn vs Stoke City. Vi kommer att försöka hitta fler matcher att se om möjligt. Hanley Town, med en hel del f d Stokespelare, spelar förmodligen på påskafton. Carl Dickinson är spelande tränare och i truppen finns bl a Pugh, Shotton och en viss Fuller.

OBS! En ändring 22/3: Vi har bestämt oss för att denna gång ha hotellet Best Western (f d Quality Hotel) i Hanley som vår bas.

Best Western, Hanley

Vad behövs göras för att hänga med på resan förutom att boka resan till England?

Boka hotell

Länk till bokning på hotels.com: Best Western på hotels.com

Länk till hotellet: Best Western, Hanley

Boka matchbiljetter

Swedish Stokies kan ordna biljetter till Bristol City- och/eller Blackburnmatchen. Skicka ett mejl till info@swedishstokies.se och ange hur många biljetter som du/ni vill ha och till vilken match. OBS! Vi måste få dessa uppgifter senast fredag 25 mars för att du ska vara garanterad biljett.

Tips inför resan:

18 mars tog de brittiska myndigheterna bort de sista restriktionerna när det gäller inresor till Storbritannien. För säkerhets skull så kan det vara idé att kasta ett öga på denna länk för att se de aktuella reglerna för inresor till Storbritannien: LÄNK TILL SWEDENABROAD

Har du några frågor? Skicka ett mejl till info@swedishstokies.se.

 

Up The Potters!

Swedish Stokies styrelse

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.