Swedish Stokies medlemsresa hösten 2018, uppdatering

UPPDATERAD 181121

Stokevänner!

Under hösten är det dags för ännu en medlemsresa till Stoke-on-Trent med matcher mot QPR (24 nov) och Derby (28 nov) på programmet. Här kommer en kort uppdatering om hur planeringen för resan ser ut. Vi är i dagsläget 13 deltagare. Några resenärer är med över den första matchen och några kommer till den andra matchen.

Inget är obligatoriskt, så det finns gott om utrymme för andra planer om man så vill. Så här ser det än så länge preliminära programmet ut:

Fredag em       Utlottning av våra fyra säsongskort på Boothen End inför lördagens match mot QPR.

Fredag kväll     Träff med legendariske Stokespelaren Rory Delap på Tollgate. Kostnad är £10 (en pint ingår) och pengarna går till SCOBA:s välgörenhetsverksamhet. Länk till SCOBA:s hemsida: http://scoba.org.uk/

Lördag               Match mot Queens Park Rangers. Vi tar en taxi till puben Cheshire Cheese i Hanley och laddar för matchen där från kl 11.30. Birches Head Stoke supporters arrangerar busstransport till och från arenan.

Söndag fm       Efter frukosten har vi ett kort medlemsmöte (ca 15 min) med bl a en frågesport med fina priser.

Söndag dag      Stoke City Ladies (som sponsras av Swedish Stokies!) spelar hemma mot Hull, kl 14.

Söndag kväll    Frågesport på Terrace Inn i Penkhull, kl 20

Måndag kväll  Vi hoppas på att kunna få träffa någon eller några av dagens spelare i Stoke City. Vi har lämnat in ansökan om detta och har förhoppningar om att det ska kunna gå i lås, då det är två dagar efter match och också två dagar före nästföljande match. Ej bekräftat ännu.

Tisdag kväll      Det är fulla omgångar i League One och League Two samt några matcher i Championship. Här finns det flera alternativ med rimligt reseavstånd: Shrewsbury , Burton, Nottingham, Crewe m m.

Onsdag fm       Utlottning av våra fyra säsongskort på Boothen End inför kvällens matchen mot Derby.

Onsdag kväll    Match mot Derby kl 20 och förhoppningsvis den andra trepoängaren under resan. Vi startar uppladdningen på pubar i Stoke Town Centre och rör oss sedan mot puben Gardeners Retreat, som blir sista anhalten innan vi kommer till bet365.

Shaqiri och Swedish Stokies, dec 2017

Ytterligare information om hur medlemsresan ”funkar”, hur biljetter bokas etc finns på denna länk:

https://swedishstokies.se/swedish-stokies-medlemsresa-hosten-2018/

 

Vis Unita Fortior

Swedish Stokies styrelse

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.