Swedish Stokies jullotteri 2015

Tiden går snabbt och vi börjar närma oss december månad. Det är med andra ord hög tid att dra igång Swedish Stokies jullotteri. Missa inte denna chans att ordna en julklapp till dig själv eller till någon annan i din närhet som kan behöva lite rödvit uppmuntran lagom till jul. I år har vi hottat upp priserna några klasser samtidigt som priset för en lott endast är 100 kr. Notera dock att det går bra att köpa mer än en lott. Pengarna sätts in på föreningens bankgiro 5007-2420. Märk inbetalningen med ”jullotteriet” så ser vi på summan hur många lotter Du vill ha.

Vinstplan

1a pris Hotellrum i tre nätter inklusive en matchbiljett till valfri medlemsresa med Swedish Stokies. Hotellrummet gäller för det hotell som Swedish Stokies angett som huvudhotell vid aktuell resa.

2a pris Swedish Stokies sponsortröja i storlek Large från säsongen 2008-09. Buren av Carl Dickinson vid en match i Premier League med lagets autografer.

3e pris En matchtröja retro 1972 i storlek Large samt Alan Hudsons memoarer ”The working man´s ballet”.

Missa inte att vinna fina priser samtidigt som du stödjer Swedish Stokies. Dragning sker lördagen den 12 december vilket innebär att vi behöver ha pengarna på kontot senast fredagen den 11 december. Vinnarna publiceras på hemsidan och på Facebook någon gång under lördagen den 12 december.

Styrelsen

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.