Swedish Stokies blir bara större och större

Det är med stor belåtenhet vi kan konstatera att Swedish Stokies än en gång slagit medlemsrekord. Medlemsantalet låg under flertal år runt 60 stycken. I takt med att föreningens verksamhet ökat de senaste åren så har vi också blivit fler medlemmar. Under förra säsongen blev vi för första gången fler än 100 stycken medlemmar och slutade till sist på 112 medlemmar. För ett tag sedan skickade vi ett brev till ca 80 före detta medlemmar och det har gett resultat. I skrivande stund är vi 119 medlemmar och det återstår en stor del av säsongen. Ett realistiskt mål är att vi blir 150 Swedish Stokies innevarande säsong men visst får man börja snegla på nästa magiska gräns, 200 medlemmar.

Du blir medlem i Swedish Stokies genom att sätta in 200:- på bankgiro 5007-2420, Är du född 1995 eller senare kostar det ingenting att bli medlem. Skicka då istället ett mail till info@swedishstokies.se och uppge namn och adress för att bli registrerad som medlem.

Vi har idag 25 medlemmar som är födda 1995 eller senare. 16 stycken av oss är tjejer. Därutöver har vi fyra hedersmedlemmar. Stefan Thorén och Janne Domeij är hedersmedlemmar i och med att dom var med och grundade föreningen 2003. Sue Wainwright är mångårig Landlady på vår stampub The White Lion i Penkhull, Stoke-on-Trent. Sue är därmed hedersmedlem i föreningen, trots att hon faktiskt håller på Port Vale. Sist men inte minst har vi världens genom tiderna bästa målvakt som också är hedersmedlem, Gordon Banks.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.