Senaste nytt Swedish Stokies 11 juli 2014

Ekonomin

Förra säsongen gav ett överskott på ca 2000 kr. Hittills i år har vi 22 st betalande medlemmar vilket inbringat 4300 kr. Totalt har vi alltså ca 6300 kr. Sponsringen är betald och gick i år på ca 7500 kr vilket innebär att vi ligger ca 1200 kr back. Jag hoppas dock att många av förra årets medlemmar (och ett antal nya förstås) betalar in medlemsavgiften inom kort. Vi ska också ta fram medlemskort som går på drygt 2000 kr inkl porto.

Sponsorutlottningen

Priserna i år är lite mer påkostade än tidigare år eftersom vi hade en del pengar i kassan. Detta kanske inte var så genomtänkt eftersom vi nu ligger lite back men vi hade som sagt en del pengar över från förra säsongen och jag är av uppfattningen att vi inte behöver ha massa pengar på banken utan att dessa istället ska läggas på medlemmarna. Priserna skickas ut idag och jag hoppas att samtliga vinnare har sitt pris imorgon.

Sponsringen av Marc Wilsons bortatröja

Vi har som sagt lagt lite extra krut på årets sponsring. Detta i form av ett guldpaket vilket innebär att sponsringen omfatttar en match mot topplagen, dvs Man C, Man U, Arsenal, Tottenham, Chelsea och Liverpool. Erbjudandet i övrigt innebär fribiljetter, middag och givetvis en träff med Marc Wilson. Ska ni åka över och se en match mot något av dessa lag oc hvill ta del av erbjudandet så maila mig på hcstoke@hotmail.com innan säsongen drar igång. Därefter lottar vi ut paketet till någon av de som anmält sig.

SCFC har kontaktat mig angående vår sponsring. Flera andra spelares tröjor är tillgängliga och samtliga säsongens medlemmar har fått listan på lediga tröjor skickade till sig för en omröstning om vi ska behålla Marc Wilson eller välja någon annan spelare. Resultatet meddelas efter helgen.

Medlemskorten

Förra säsongens medlemskort bestod av en bild på Swedish Stokies stampub, The White Lion i Penkhull. Har ni någon bra bild med Stokeanknytning som ni skulle vilja ha på årets kort? Maila då den till mig så kommer jag att skicka ut dessa bilder till medlemmarna som får rösta fram bästa bild.

Medlemsresa våren 2014

I år kommer föreningen att arrangera en medlemsresa i slutet av säsongen. Har ni önskemål om vilken helg vi ska åka så hör av er på hcstoke@hotmail.com Mer info om medlemsresan kommer framöver.

Har ni frågor i övrigt, hör av Er. Ha en fortsatt trevlig sommar.

Henke

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.