Medlemsresan, våren 2024

UPPDATERAD 2023-10-02

Swedish Stokies har anordnat två medlemsresor per säsong sedan 2014 (med undantag för pandemiåren), en på hösten och en på våren. Nu har vi spikat datumet för vårresan 2024! Denna gång blir det en “sportlovsresa”, då den går av stapeln redan i februari.

Lagbild från årsmötet 2023

Som vanligt försöker vi få till resor där man har chansen att kunna se fler matcher. Huvudmatchen för resan blir Stoke City mot Coventry City, lördagen den 17 februari. De som har möjlighet att åka lite tidigare, kan även se Stoke under veckan då de ställs mot Queens Park Rangers, onsdagen 14 februari.

”The more, the merrier”: Vi har inga krav på att deltagarna ska vara medlemmar för att få följa med på resan. Det är med andra ord helt ok att ta med frugan, barnen eller kompisen som håller på ett annat lag. Det finns flera exempel på tidigare resenärer som inte varit Stokesupportrar, som sedan har valt att bli medlemmar i Swedish Stokies bara för att medlemsresorna och sällskapet varit så trevliga.

Så vad behöver du göra för att hänga med på resan förutom att boka resan till England?

1 Meddela Swedish Stokies

Skicka ett mejl till info@swedishstokies.se. Det blir mycket lättare för oss att planera resan om vi vet hur många som kommer.

2 Boka hotell

Till denna medlemsresa kommer vi att ha samma hotell som bas som under båda resorna 2023: Premier Inn i Hanley. Länk till hotellets hemsida: Premier Inn, Hanley

Vill du bo någon annanstans så går det naturligtvis bra. Information om andra hotell finns här:

Länk till hotellsidan.

3 Boka matchbiljetter

Swedish Stokies kan ordna matchbiljetter. Skicka ett mejl till info@swedishstokies.se och ange hur många biljetter som du/ni vill ha och till vilken match.

OBS! För att föreningen ska kunna ordna matchbiljetter till Coventry- och/eller QPR-matchen så behöver vi ha din anmälan senast fredag 12 januari. Skulle du anmäla dig senare så kan vi förmodligen lösa det.

Säsongsbiljetterna kommer, som brukligt är, att lottas ut bland de resedeltagare som är medlemmar i Swedish Stokies. Denna lottning kommer att äga rum innan resan, då vi behöver lämna uppgifter om vilka personer som kommer att använda de biljetter som vi köper.

Vi återkommer med fler detaljer kring resan när det börjar dra ihop sig.

Preliminärt program:

ons 14 februari STOKE CITY v Queens Park Rangers

lör 17 februari STOKE CITY v Coventry City

sön 18 februari ev match med STOKE CITY WOMEN i Staffordshire County Cup

Vi kommer att fylla på detta efterhand.

Har vi missat något viktigt? Har du frågor eller synpunkter i övrigt? Skicka ett mejl till info@swedishstokies.se.

Up The Potters

Styrelsen

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.