Uppdatering SS

Jag vill först och främst, återigen, be om ursäkt för en medioker uppdatering av händelseutvecklingen i Swedish Stokies. Ett i perioder tidskrävande jobb, små barn och eventuella flyttplaner har gjort att jag inte skrivit här de senaste månaderna. Jag hoppas det blir bättre.

Det som händer nu är att medlemskorten håller på att tas fram. Detta hoppas jag är klart inom kort. För närvarande är vi cirka 35 betalande medlemmar. När medlemskorten är klara blir nästa uppgift att komma fram till hur föreningen ska drivas vidare. Ett par personer har tidigare uppgett ett intresse av att vara med och driva föreningen. Jag kommer därför ta kontakt med Er för att ta reda på hur ni vill gå vidare. Om någon annan läser detta som vill vara aktiv inom och verka för Swedish Stokies, ta kontakt med mig på bloggen eller via mail, hcstoke@hotmail.com.

Nästa projekt blir att försöka styra upp en medlemsresa framåt våren. Några har efterfrågat en sådan aktivitet. Jag tycker också det skulle vara kul och kommer därför genomföra en sådan.

Har ni frågor elller synpunkter, tveka inte att höra av Er

Rödvita hälsningar

Henke

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.