Swedish Stokies – We’ll be with you

Stoke City FC gick en bit in på hösten ut på sin hemsida och erbjöd fans att skicka in sina supporterflaggor för att sätt lite mer färg på läktaren i dessa Covid-tider. Kraven var att flaggan skall vara både flamsäker och minst två meter bred för att kunna synas i TV-rutan. Detta var något som styrelsen tyckte att Swedish Stokies definitivt skulle vara med på. Efter lite efterforskning av leverantör, designarbete och omröstning i styrelsen har vi lyckats ordnat en flagga som nu har skickats till Stoke City. Vår flagga har måtten 10 x 6 ft (3,05 m x 1,83 m), så den bör kunna synas i rutan.

Förhoppningsvis kommer flaggan att vara på plats till matchen mot Norwich (24 nov), annars får vi ge oss till tåls en vecka till.

”We’ll be with you” kändes som det självklara valet av text på vår flagga, inte minst med tanke på att vi för närvarande inte kan vara på plats i Stoke. Texten refererar förstås till Stoke Citys inmarschlåt, som ursprungligen spelade in tillsammans med Jackie Trent, efter att man kvalificerat sig för Ligacupfinalen 1972 . Gruppen gick förstås under namnet ”The Potters” och hamnade som bäst på 34:e plats på Englandslistan! 😊

Englandslistan, 26 mars 1972
The Potters – We’ll be with you

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite mer om låten och inspelningen av ”Will be with you” finns här: https://swedishstokies.se/those-were-the-days-28/

The Potters i skivstudion

 

5 Comments

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.