Swedish Stokies historiska första årsmöte

Som tidigare meddelats kommer föreningens första årsmöte gå av stapeln lördagen den 24 september. Här kommer ytterligare info.

Plats; Dovas, St Eriksgatan 53A på Kungsholmen
Tid; Kl 14.00

Samma dag spelar Stoke mot West Bromwich kl 16.00 och om matchen inte direktsänds på Viasat, vilket vi utgår att den inte gör, ska puben försöka få in matchen via en klassisk fulstream åt oss. I samband med årsmötet kommer föreningen att bjuda på mat och en öl eller givetvis ett alkoholfritt alternativ. Vi kommer att kunna välja mellan fläsknoisette med bearnaisesås och pommes frites eller fish and chips. Efter årsmöte, mat och fotboll hoppas vi på en trevlig kväll tillsammans.

En officiell kallelse kommer gå ut via hemsidan senast tre veckor innan årsmötet. Då behöver Ni anmäla Er närvaro. Dels för att åtta medlemmar måste vara närvarande för att årsmötet ska vara beslutsmässigt och dels för att Dovas vill veta hur många som ska äta och vad Ni ska äta. Anmälan kommer att ske till info@swedishstokies.se. Handlingar inför mötet kommer att hållas tillgängliga på hemsidan.

Har Ni frågor är det bara att höra av sig till info@swedishstokies.se

Swedish Stokies

2 Comments

  1. Delap hade kunnat få på ett inkast från min lya till Dova på St Eriksgatan 53. Så typiskt att det är Bokmässa i Göteborg samtidigt Och till min fasa har jag signeringar precis före matchen och hela andra halvlek. Måste försöka få sonen att streama på ipad eller nåt. Förra året missade ju superjusta Nisse Scherman matchen mot Bournemouth (2-1!) på grund av mig. Bara att hoppas att det blir vinst mot WBA också.

  2. Jag är tyvärr i Frankrike på ett 50-årskalas. Hoppas att ni får ett bra årsmöte och 3 sedvanliga poäng mot WBA.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.