Information om vårens medlemsresa – West Ham hemma 29 april

Swedish Stokies anordnar två medlemsresor per säsong, en på hösten och en på våren. Höstens resa, vilket egentligen var en vinterresa, gick av stapeln i december då Stoke möter Southampton och Leicester hemma. Nu är det dags att börja planera och förbereda vårens resa. Den är förlagd till hemmamatchen mot West Ham lördagen den 29 april kl 15. Medlemsresorna är alltid trevliga tillställningar där vi alla samlas runt våra gemensamma intresse och vi hoppas på givetvis att vi blir många som följer med på resan. Som vanligt behöver man inte vara medlem för att följa med. Det går bra att ta med sin fru, kompis, barnen eller någon annan som man vill spendera några dagar i Stoke-on-Trent med.

Som vid de senaste resorna blir Tollgate Hotel samlingshotell även för den här resan. Det är givetvis ok att boka ett annat hotell om man föredrar det. Vid bokningar hos Tollgate gäller för resan följande.

Alla bokar sin egna vistelse hos Tollgate. Hotellets hemsida är www.tollgate.co.uk

Vid bokningen uppger man också om man vill ha taxi till och från flygplatsen. Tollgate sammanför sedan de medlemmar som kommer med samma flyg eller vid ungefär samma tidpunkt så att man får dela taxi med så många så möjligt i syfte att kostnaden per person ska hållas nere. En taxi från Manchester Airport eller Birmingham Airport går på ca 60 pund. Stäm av priset med Tollgate när ni bokar samt uppge om Ni kan tänka Er att dela taxi med andra medlemmar.

Matchbiljett kan också med fördel bokas via Tollgate. Du får den vid incheckningen och den betalas sedan när man checkar ut. Vi hamnar oftast på huvudläktaren q-railing stand block 10 nere vid spelaringången. Det går givetvis bra att boka matchbiljett själv om man föredrar att sitta någon annanstans på arenan.

Ni kan alltså, förutom er egen flygresa, boka hotell, taxi och matchbiljett genom att endast skicka ett mail till Tollgate. Det gör Ni till sarah.martin@tollgate.co.uk. När Ni bokar, lägg gärna en kopia till info@swedishstokies.se så att vi enkelt får koll på hur många som anmält sig.

Priset för ett rum på Tollgate skiftar beroende på om det är hög- eller lågsäsong. Ett rum under resan i april ligger just nu på 70 pund per natt förutom natten mellan söndag och måndag då priset ligger på 40 pund. Man kan bo upp till tre personer i ett dubbelrum. För Swedish Stokies ingår alltid Full English Breakfast och en pint öl per dag för våra medlemmar. Det är inte omöjligt att hotellet ger oss en rabatt på rumspriset. Det har hänt förr. Be om en prisuppgift och en bekräftelse på bokningen när Ni bokar.

Preliminärt program:

Fredagen den 28 april – samling på Tollgate. På kvällen planerar vi för en träff med före detta spelare. Jimmy Greenhoff och Terry Conroy är inbjudna. Denna punkt är alltså inte 100% klar men vi hoppas givetvis att planen går i lås.

Lördagen den 29 april – match mot West Ham med sedvanlig uppladdning på pub innan match.

Söndagen den 30 april – Medlemsmöte. Därefter fria aktiviteter.

Avslutningsvis, notera att matchen kan flyttas. Det kan därför vara bra att boka hemresan till måndagen ifall matchen flyttas till söndagen. Det finns givetvis en liten risk att matchen flyttas till måndagen också. Den som vill vara helt säker bokar därför hemresan på tisdagen.

Har vi missat något viktigt? Har Ni frågor eller synpunkter i övrigt? Skicka då ett mail till info@swedishstokies.se

Löpande uppdatering gällande medlemsresan sker under kommande månader. Vi hoppas att få träffa många medlemmar i april.

Styrelsen för Swedish Stokies

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.