Extra erbjudande från Tollgate gällande medlemsresan

Som Ni förhoppningsvis vet går vår kommande medlemsresa av stapeln i december då vi ska se matcherna mot Southampton och Leicester på Bet365 Stadium den 14 december respektive den 17 december. I samarbete med resan erbjuder vi boende hos vår samarbetspartner, Tollgate Hotel.

Tollgate utlovar nu en extra rabatt om 10%  per rum och natt för de som ser båda matcherna. Detta gäller även för Er som redan bokat resan. Vad innebär då detta? Vi tar ett exempel. Har du valt att stanna mellan onsdagen och måndagen (för att säkra upp en eventuell flytt av match två till söndagen) kostar rummet följande:

Natten till torsdagen       70 pund

Natten till fredagen         70 pund

Natten till lördagen         70 pund

Natten till söndagen        70 pund

Natten till måndagen       40 pund

Totalt                                   320 pund

10% i rabatt ger ett totalt slutpris på 288 pund. Enligt dagens växelkurs på Forex blir detta i svenska pengar 3367 kr. Pris per natt i detta exempel på fem nätter blir 673 kr. Är Ni två i rummet kostar det 336,5 kr. Maxantalet personer per rum (dubbelrum med extrasäng) är tre personer. Det ger ett pris per natt på 224,33 kr.

Vi kan konstatera att detta är ett kanonerbjudande. Kan Ni tänka Er att dela rum med någon annan informerar Ni Tollgate om detta, sarah.martin@tollgate.co.uk

Vad gäller priset på matchbiljetten så styr SCFC detta. Tollgate tar inget eget påslag på priset. En kvalificerad gissning är att båda matcherna blir kategori A-matcher vilket i så fall skulle innebära ett pris om 37 pund per match. Vi återkommer i frågan.

Vi hoppas givetvis att många medlemmar följer med på medlemsresan. Det är i alla fall inget fel på hotellpriset. För mer info om medlemsresan, håll koll på hemsidan. För all info om medlemsresan, se länken nedan.

Henrik Claesson

Swedish Stokies medlemsresa höstsäsongen 2016

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.