Nytt avtal med Tollgate

Swedish Stokies
Glada Swedish Stokies under medlemsresan våren 2016

Förhoppningsvis kommer vi svenska Stokesupportrar inom en relativt snar framtid att återigen åka till Stoke-on-Trent för att se laget i våra hjärtan.

Tollgate Hotel slog åter upp portarna tidigare under året, men nu med nytt ägarskap (en del i Crown Hotels-kedjan). Swedish Stokies har beslutat sig för att prova att fortsätta att ha Tollgate som vår bas i Stoke. Vi hoppas att det ska bli ”business as usual” och fungera lika bra som tidigare.

Tollgate Hotel ligger i Blurton som är beläget i de södra delarna av Stoke. Det tar cirka 40 minuter att gå till bet365 Stadium och ytterligare drygt 20 minuter att gå till Stoke Town Centre där gamla Victoria Ground låg och där man med fördel laddar upp med några pints innan match. Stokes centrum ligger som bekant i Hanley och dit tar man sig enklast med kollektivtrafik eller taxi.

Tollgate Hotel består av 24 rum och en lägenhet för sex personer. Inom anläggningen finns en restaurang, sportbar och ett gym. Länk till Tollgates hemsida: http://www.tollgatehotel.co.uk/

Tollgate – vår oas i Blurton

Här följer en sammanfattning av vår överenskommelse med Tollgate:

Priser per rum och natt:

Singel 60 £, dubbelrum 70 £, trippelrum 80 £, familjerum 95 £. Övernattar man fredag-måndag, så kostar den sista natten 50 £. Precis som tidigare ingår frukost i rumspriset.

Bokning:

Bokning sker via info@tollgatehotel.co.uk. Sätt även den nye managern Sean som kopia: sean@tollgatehotel.co.uk.  OBS! Du måste ange ”Member Swedish Stokies” i bokningen för att få tillgång till våra priser.

Matchbiljetter:

Om du bokat rum på Tollgate för minst en natt, så kan du boka matchbiljetter via dem. Ange hur många matchbiljetter du vill ha i samband med rumsbokningen. Beställaren måste vara medlem i Swedish Stokies. Bekräfta beställningen senast en vecka innan match. Kostnaden för matchbiljetten läggs på hotellräkningen.

Vill du boka matchbiljetter på egen hand, se denna länk: MATCHBILJETTER

Transport till/från flygplatsen:

Taxibokningar från flygplatsen kan göras på samma mejladress som ovan: info@tollgatehotel.co.uk.  Betalning av resan sker kontant till taxichauffören. Kostnaden är ca 50-60 £ för en five seater-taxi.

Ett alternativ till taxi är att själv boka transport med Advanced Journey. Advanced Journey är lite dyrare, men erbjuder väldigt bra komfort. Det kan vara prisvärt om man är några stycken. Priset för en vanlig bil från Manchester Airport till Stoke-on-Trent är 85 £ och chauffören möter upp i ankomsthallen. Bokning sker på denna mejladress: info@ajchauffeuring.co.uk.

Notera att betal-/kreditkort krävs när man checkar in.

Säsongskorten förvaras till vidare på puben Terrace Inn i Penkhull. Vi återkommer om det skulle ske någon förändring. Mer information om säsongskorten finns på denna länk: SÄSONGSKORT

Om det är något du undrar över kring detta, skicka ett mejl till info@swedishstokies.se.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.