Those were the days 14

tt

Åter till FA-cupen 2011. Efter att ha eliminerat Cardiff, Brighton, Wolves och West Ham, ställdes Stoke mot Bolton Wanderers på Wembley. Bolton hade den första stora chansen genom ett skott från Cahill som gick tätt över Sörensens ribba. Därefter var det Stokes match helt och hållet. 3-0 redan efter 30 minuter!

1-0 av Etherington efter en bollerövring strax utanför Boltons straffområde. 2-0 av Huth i efterspelet efter ett Delapinkast. 3-0 av Jones efter ett utomordentligt elegant förspel av Pennant.

Resten av matchen var sedan mer eller mindre en ren transportsträcka. Super-Jon Walters satte de sista spikarna i Boltons kista genom två mål i den andra halvleken. 5-0 och avancemang till FA-cupfinalen!