Stoke-Wolverhampton 0-2

Då var den här säsongens cupspel över. Stoke förlorade mot Wolverhampton med klara 2-0. Det som verkar ha lagt grunden för förlusten var en bedrövlig första halvlek där stjärngänget Bojan, Imbula, Shaqiri, Arnautovic och Shaqiri inte fick mycket uträttat. Det var istället Wolves som kunde slå in halvlekens enda mål.

I andra halvlek lyfta Hughes först ut Imbula och Bojan och sedan Shaqiri och satte in Joe Allen, Charlie Adam och Ngoy, vilket gjorde att Stoke kunde lyfta spelet och skapa flera bra chanser. men det ville sig inte utan det blev istället Wolves som kunde slå in en frispark i slutet och ta ett kliv vidare i FA-cupen,

Stoke och Mark Hughes har en hel del att jobba med och det är tråkigt att Bojan, Imbula och Shaqiri inte verkar vara speciellt intresserade längre. Dags för nya spelare nu och till nästa säsong. Matcherna som är kvar i år känns nu mest som att det blir et tillfälle för Stoke att hitta en uppställning som går att bygga vidare på.